Україна

FPV-дрон Грім знищив понад 10 000 ворожих цілейРеклама


FPV-дрон Грім знищив понад 10 000 ворожих цілей

Це один із найрезультативніших БПЛА, сертифікований згідно з ТУ Міністерства оборони України.

Український виробник заявляє, що дрон перебуває на озброєнні у багатьох підрозділах Сил оборони України саме через топові характеристики у своєму класі та можливість програмування під різні частоти та системи управління залежно від запиту. Також БПЛА Грім має світлочутливу камеру «день/ніч», яка збільшує можливий час використання впродовж всієї доби.

Поточна версія 8-дюймового FPV-дрона Грім:

  • корисне навантаження 2,5 кг. Це еквівалентно ПТАБ-2,5 або пострілу від РПГ типу ПГ-7ВЛ (“Луч”). Такі боєприпаси ефективно нищать дорогу броньовану техніку ворога: танки, БТР, БМП, САУ і т.п.. На рахунку БпЛА Грім є навіть знищення «Сонцепьок» вартістю $15 млн;
  • здатність уражати цілі на відстані близько 20 км. Йдеться не про ідеальні умови на тренувальному полігоні, а бойові. Щобільше, цей FPV може працювати під дією засобів РЕБ. Є зафіксовані враження на відстані понад 21 км.

Виробник дронів ГРІМ розпочав свою діяльність у 2022 році, має виробництво повного циклу й спеціалізується на військових дронах. Отримує замовлення не лише від підрозділів ЗСУ та благодійних організацій, але й від Міністерства оборони України. Команда повсякчас працює над нарощуванням потужностей та якістю технічних рішень.

Надалі за новинами підприємства та фіксацією бойових успіхів БПЛА слідкуйте на офіційних майданчиках wardrone в усіх соціальних мережах.

Замовити FPV-дрон Грім можна на сайті wardrone.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 1 =

Back to top button