Україна

Фонд Ріната Ахметова надасть допомогу лікарні ОхматдитПрес-реліз


Фонд Ріната Ахметова надасть допомогу лікарні Охматдит

Найближчим часом Фонд готовий закупити та передати Охматдиту два реанімобілі (автомобілі швидкої допомоги).

Цинічний та жорстокий ракетний удар по національній дитячій спеціалізованій лікарні Охматдит, який здійснили російські військові 8 липня 2024 року, шокував Україну та світ. Фонд Ріната Ахметова підтримує країну і надає допомогу лікарні.

Найближчим часом Фонд готовий закупити та передати Охматдиту два реанімобілі (автомобілі швидкої допомоги).

Також Фонд готовий забезпечити Охматдит та його пацієнтів апаратами для гемодіалізу (процедури заміщення функції нирок). Ці апарати допоможуть зберегти здоров’я і життя маленьких пацієнтів, які лікувалися у нині зруйнованій будівлі і продовжують боротьбу за своє життя в інших лікарнях країни.

Наразі ми продовжуємо визначати потреби у тісній співпраці із керівництвом Охматдиту. Подробиці згодом.

Крім того, ми готові допомагати постраждалим: Фонд системно надає допомогу людям з усієї країни, які зазнали поранень та травм внаслідок російських обстрілів. Це лікування, фізична та психологічна реабілітація, а також психологічна допомога.

Бізнес Ріната Ахметова долучився до допомоги лікарні Охматдит.

Так, банк ПУМБ перерахував 3 млн грн до збору на подолання наслідків удару по лікарні благодійному фонду “Таблеточки”. По 1 млн грн надали ЦУМ та компанія “Лемтранс”.

Енергетики ДТЕК вже працюють над встановленням тимчасових трансформаторних підстанцій на території лікарні, які були зруйновані російською ракетою. Це дозволить забезпечити лікарів та дітей постійним джерелом енергії.

ФК “Шахтар” надасть матеріальну та іншу необхідну допомогу родинам із дітьми, які постаждали від ракетного удару по лікарні.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button