Україна

Фонд держмайна продає лінію електропередачі на Київщині

21 липня має відбутися онлайн-аукціон з приватизації лінії електропередачі на Київщині. Про це 1News повідомила прес-служба Фонду державного майна.

Зазначається, що лінія має довжину 2 800 метрів. Вона заживлена від підстанції «Білоцерківська 330/110 кВ», і має 21 опори (12 анкерних металевих, 8 проміжних залізобетонних та 1 проміжна металева).

Стартова ціна — 2 631 221 грн;

Локація — Київська обл., м. Біла Церква.

Повне найменування об’єкту: повітряна лінія електропередачі напругою 110 Кв Дон-1 та Дон-2, яка під час приватизації не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Валса».

Покупець об’єкта приватизації відповідно до статті 26 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» протягом тридцяти календарних днів з дати укладення договору купівлі-продажу зобов’язаний компенсувати Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях витрати на оплату послуг суб’єкта оціночної діяльності із проведення оцінки об’єкта приватизації, з метою визначення його стартової ціни, у розмірі 9 900 (дев’ять тисяч дев’ятсот) гривень 00 копійок.

Back to top button