Україна

ФДМУ визначівся – що продаватиме цьогоріч

Фонд державного майна України (ФДМУ) затвердив 5 переліків з близько 600 об’єктів малої приватизації, що підлягають продажу в 2018 році. Про це повідомив в.о. голови ФДМУ Віталій Трубаров, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

“Фонд затвердив переліки об’єктів малоїприватизації, що підлягають продажу в 2018 році. Всього – близько 600 об’єктів. Відповідно до наказу затверджено 5 переліків згідно зі статусом об’єктів: перелік державних пакетів акцій (часток) підприємств, заснованих на базі об’єднання майна різних форм власності, перелік єдиних майнових комплексів державних підприємств і їх структурних підрозділів, у тому числі тих, що передані в оренду, перелік окремого майна, перелік об’єктів незавершеного будівництва та законсервованих об’єктів, перелік об’єктів соціально-культурного призначення”, – йдеться у повідомленні.

У переліку підприємств, зокрема акції ПАТ “Львівський завод “Автонавантажувач”, ПрАТ “Новороздільське гірничо-хімічне підприємство “Сірка”, ПАТ “Стебницьке гірничо-хімічне підприємство “, Полімінерал”, ПАТ “Індустріальна скляна компанія”, ПАТ “Машинобудівний завод “Аметист”, ПАТ “Тернопільський завод “Оріон”. Ці переліки затверджені відповідно до закону “Про приватизацію державного і комунального майна”, який набув чинності 7 березня 2018 року.

 

Back to top button