Україна

Favbet приєдналася до збору коштів на розвідувальні комплекси БПЛА


Favbet приєдналася до збору коштів на розвідувальні комплекси БПЛА

Збір 11,4 млн грн для закупівлі комплексів для ЗСУ було розпочато пабликом Блискавка. Наразі збір проходить за підтримки Viber Україна, Аврора Мультімаркет та Favbet.

Компанія Favbet приєдналася до збору коштів на два розвідувальні комплекси БПЛА RQ-35 Heidrun для Збройних сил України. Про це повідомила прес-служба компанії у четвер, 27 квітня.

У компанії уточнили, що збір 11,4 млн грн для закупівлі комплексів було розпочато пабликом Блискавка. Наразі збір проходить за підтримки Viber Україна, Аврора Мультімаркет та Favbet.

“Серед усіх, хто зробив донат на суму від 400 грн, буде розіграно 1000 тематичних худорби, створених за підтримки Favbet, а також 250 коміксів “Шлях до перемоги” від Аврора Мультимаркет, що оповідають про пригоди та подвиги привиду Києва, героїв з острова Зміїний, відьми з Конотопу та захисників Азовсталі.Учасники, які внесуть внесок від 1000 грн, матимуть шанс виграти один із 10 унікальних екземплярів коміксу за підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, а донат від 2000 грн подарує учасникам збору можливість стати власниками одного з 5 лімітованих постерів зпідписом голлівудського актора та головного героя найвідомішої у світі зіркової кіноепопеї”, – йдеться у повідомленні прес-служби Favbet.

Раніше повідомлялося, що футбольний клуб Металіст за підтримки офіційного партнера клубу компанії Favbet передав бійцям окремого батальйону спеціального призначення Дике поле позашляховик Nissan Navara.

У Києві відкриють безкоштовні спортивні секції для дітей військових та переселенців

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button