Україна

Ердоган в Києві – Зеленський зустрівся з президентом Туреччини – новини

Реджеп Тайїп Ердоган та Володимир Зеленський
Офіс президента

Очільник Туреччини перебуває з візитом в Україніі

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом у Києві. Турецький лідер привітався з нашими військовими словами “Слава Україні!”. Трансляцію вів телеканал “Перший Незалежний”.

Очільники держав вийшли на ґанок Маріїнського палацу, де пролунали гімни обох країн. Після цього політики оглянули стрій почесної варти та привіталися з делегаціями.

Ердоган як і під час свого минулого візиту до Києва звернувся до українських військових привітанням “Слава Україні!”. У відповідь пролунало “Героям Слава!”.


Нагадаємо, нещодавно президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган запросив президента України Володимира Зеленського й очільника РФ Володимира Путіна до Туреччини для обговорення розбіжностей.

Новини за темою: Нове вторгнення Росії в Україну нереалістичне, – Ердоган

Восени минулого року Ердоган також заявив, що його країна готова посприяти вирішенню конфлікту між Україною та Росією. За його словами, Туреччина зацікавлена, щоб у регіоні встановився мир. Згодом речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що про посередницьку роль Туреччини в урегулюванні конфлікту на сході України не може бути й мови. 


[ad_2]
Source link

Back to top button