Україна

Енергетики повернули світло 554 тис. родин, що постраждали від рашистів


Енергетики повернули світло 554 тис. родин, що постраждали від рашистів

В перший тиждень року внаслідок обстрілів армії РФ було пошкоджено електромережі в Києві , Київській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Ремонтно-відновлювальні бригади ДТЕК за перший тиждень року підключили до електрики 554 тис. споживачів, що постарждали через обстріли рашистів у Києві , Київській, Донецькій та Дніпропетровській областях. Про це повідомила пресслужба компанії в понеділок, 8 січня.

“Минулого тижня атаки зазнали Київ та Київська область, що спричинило низку тимчасових відключень. Проте енергетики оперативно полагодили пошкоджене обладнання і повернули світло 284 тис. родин Києва та майже 186 тис. родин Київщини”, – говориться в повідомленні. 

На Донеччині з 1 по 7 січня відновили електропостачання для 75 тисяч домогосподарств, на Дніпропетровщині – для 8,8 тисяч.

“Енергетики продовжують слідкувати за станом мереж і приступають до роботи одразу після того, як отримують дозвіл від військових”, – запевнили у ДТЕК.

Раніше повідомлялося, що за весь грудень енергетикам компанії довелося відновлювати елекропостачання для 463 тисяч споживачів, що лишилися світла внаслідок рашистських обстрілів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button