Україна

Енергетики підключили 98 населених пунктів Одещини за добу


Енергетики підключили 98 населених пунктів Одещини за добу

Ремонт високовольтного обладнання в Одеській області завершено. Зараз тривають роботи на лініях середньої та низької напруги.

За минулу добу ремонтні бригади ДТЕК відновили енергопостачання для майже 20 тисяч споживачів у 98 населених пунктах Одеської області. Про це енергохолдинг повідомив у п’ятницю, 1 грудня.
 
“Боротьба з наслідками стихії триває. Енергетики протягом доби 30 листопада відновили електропостачання в домівках 19 713 родин в 98 населених пунктах”, – йдеться у повідомленні.
 
Стверджується, що ситуація в регіоні контрольована. Всі бригади виведені на лінії. Енергетикам допомагають колеги з Миколаївобленерго та Одесаміськсвітло.
 
У ДТЕК запевнили, що ремонт високовольтного обладнання завершено. Зараз тривають роботи на лініях середньої та низької напруги, а також продовжується робота з точковими заявками.
 
Раніше енергетики повернули світло для 288 тисяч українців за добу. Тоді мова йшла про населені пункти Київської, Одеської, Донецької та Дніпропетровської областей, які були знеструмлені через негоду.
 
Також повідомлялося, що в Україні запустили додаткові генеруючі потужності – блоки ТЕЦ і ТЕС, а також агрегат на ГЕС.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button