Україна

Енергетики ліквідовують наслідки обстрілів та негоди на Одещині


Енергетики ліквідовують наслідки обстрілів та негоди на Одещині

Для відновлення електропостачання в регіоні залучено 22 бригади – 22 одиниці техніки та 67 фахівців.

Енергетики компанії ДТЕК Одеські електромережі працюють над ліквідацією наслідків обстрілів та негоди у Одеській області. Про це повідомила пресслужба компанії у суботу, 18 листопада.

“Після нічних обстрілів регіону без світла залишилося понад 2000 родин. Енергетики ДТЕК Одеські електромережі вже працюють над відновленням електропостачання”, – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що через несприятливі погодні умови було знеструмлено вісім населених пунктів Одещини. Для відновлення електропостачання залучено 22 бригади – 22 одиниці техніки та 67 фахівців.

У компанії нагадали, що складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Громадян закликали бути обережними, не нехтувати правилами безпеки та не наближатись до обірваних ліній електропередачі.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували Одеську область дронами-камікадзе. Один з безпілотників влучив у енергетичний об’єкт. Було пошкоджено адмінбудівлю, поранено працівника.

Також повідомлялося, що на початку листопада у Одеській області бригади ДТЕК повернули світло для майже 30 тисяч споживачів, які були знеструмлені у 84 населених пунктах через негоду. Тоді було відремонтовано 30 повітряних ліній.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button