Україна

Енергетики ДТЕК за добу повернули світло ще для дев’яти тисяч сімей


Енергетики ДТЕК за добу повернули світло ще для дев яти тисяч сімей

Внаслідок обстрілів у Дніпропетровській області без світла залишаються близько 10 тисяч домогосподарств.

Минулої доби аварійні бригади відновили електропостачання для 9 тисяч сімей у 12 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей, повідомляє компанія ДТЕК у неділю, 25 вересня.

“Незважаючи на щільні обстріли, енергетикам вдалося відремонтувати електромережі у 5 населених пунктах у Покровському, Бахмутському, Краматорському районах Донбасу. Завдяки цьому знову зі світлом – 2 916 сімей області”, – йдеться у повідомленні.

Також за добу відновили електропостачання у 7 населених пунктах Дніпропетровської області, знеструмлених напередодні, повернувши світло 5 331 сім’ї у Нікопольському та Покровському районах.

“Аварійні бригади оперативно провели роботу з відновлення інфраструктури електромереж, як тільки отримали дозвіл на ремонт від ДСНС та ЗСУ”, – повідомили у компанії.

Станом на 25 вересня через обстріл Дніпропетровщини без світла залишаються ще близько 10 тисяч сімей. Ремонтні роботи розпочнуться після дозволу від ЗСУ та ДСНС.

Зазначимо, за час вторгнення РФ енергетики ДТЕК відновили електропостачання майже для 4 млн споживачів. Щодня аварійні бригади повертають світло для 10-15 тисяч сімей.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button