Україна

Енергетики ДТЕК отримали державні нагороди


Енергетики ДТЕК отримали державні нагороди

У Одеській області ремонтні бригади шість разів підіймали енергосистему “з нуля” під постійною загрозою російських обстрілів.

Міністр енергетики Герман Галущенко нагородив державними нагородами чотирьох енергетиків ДТЕК Одеські електромережі за особистий внесок кожного у забезпечення українців світлом під час війни. Про це компанія повідомила у суботу, 5 серпня.

“Чотирьох енергетиків ДТЕК Одеські електромережі нагородили за особистий внесок у відновлення мереж після бойових дій та забезпечення діяльності енергосистеми в умовах воєнного часу”, – йдеться у повідомленні.

Галущенко та голова Одеської ОВА Олег Кіпер подякували колективу компанії за героїчну роботу в умовах воєнного часу в регіоні, а також за допомогу у поверненні світла в домівки українців в інших областях.

“Ми розуміємо, які виклики нас чекають попереду. Проте, впевнений, що ми вистоїмо завдяки відданій праці наших енергетиків – тих, хто несе світло, тих, хто щоразу доводить, що у ворога немає жодних шансів знищити нашу енергосистему. Тому хочу відзначити та подякувати кожному із вас за ту працю, яку ви робите для людей”, – сказав очільник Міненерго.

Як відомо, минулий осінньо-зимовий період став найскладнішим за всю історію незалежної України. Безпосередньо на Одещині енергетики ДТЕК шість разів підіймали енергосистему “з нуля”. Бригади працювали під постійною загрозою обстрілів. Попри це їм вдалося відновити роботу 81 енергооб’єкта, пошкодженого російськими агресорами.

В липні Росія активізувала обстріли інфраструктури в Одесі і Одеській області, після того як вийшла із зернової угоди.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button