Україна

Електростанція ДТЕК припинила генерацію електроенергії після обстрілу


Електростанція ДТЕК припинила генерацію електроенергії після обстрілу

В останні тижні російські військові відновили удари по енергетичних об’єктах у низці регіонів України.

В результаті нічного ворожого обстрілу одна з тепловий електростанцій ДТЕК припинила свою роботу. Про це у вівторок, 13 лютого, інформує пресслужба компанії.

“Внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Станція припинила виробництво електроенергії. Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання”, – йдеться у заяві.

За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.

Ввечері у понеділок, 12 лютого, російські окупаційні війська атакували Дніпро ударними безпілотними літальними апаратами. Як повідомив міський голова Дніпра, російські війська завдали ударів по цивільній інфраструктурі. 

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз підтвердив, що під час атаки ворога на Київ, 7 лютого, ворог застосував гіперзвукову ракету 3М22 Циркон. 

Як відомо, 7 лютого росіяни завдали ракетний удар по Києву – від уламків збитих ракет загинуло четверо цивільних, десятки зазнали поранення. ЗМІ припустили, що ворог атакував українську столицю саме ракетою Циркон, але сили ППО її збили.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button