Україна

Експерти розповіли про найкращий день для придбання авіаквитків

Вівторок назвали найкращим днем для придбання авіаквитків. Така інформація з’явилася на сайті Travel Daily News, пише 1NEWS, посилаючись на Главком.

На думку фахівців, одним з головних способів економії грошей під час відпустки є правильний вибір періоду для поїздки.

«Ми рекомендуємо заздалегідь дізнатися, коли високий, низький і середній сезон в країні або конкретному місці, куди ви хочете відправитися. Відпочинок в низький сезон обійдеться вам удвічі дешевше», – пишуть автори.

Вони радять уникати подорожей в липні, серпні, святкові дні та під час проведення міжнародних фестивалів і конгресів.

При цьому найвигіднішим часом для покупки проїзних документів є вівторок в третій годині дня.

«Ніколи не купуйте квитки в святкові або вихідні дні, ціна значно збільшується», – порадили вони.

Щоб знайти недорогі рейси, також можна використовувати ряд методів, серед яких – очищення файлів cookie в браузері перед пошуком, бронювання квитків туди-назад і підписка на інформаційне оповіщення авіакомпаній про акції і спецпропозиції.

До слова, Wizz Air збільшить кількість літаків в Україні майже утричі та запустить 26 нових рейсів. Wizz Air планує збільшити в Україні кількість своїх літаків з чотирьох до одинадцяти.

Нагадаємо, 12 жовтня Україна і Європейський союз підписали угоду про єдиний авіаційний простір. Згідно з угодою про «відкрите небо», Україна отримає право призначати свої авіакомпанії для польотів у будь-які країни-члени ЄС. Крім того, будь-яка країна Євросоюзу зможе призначати будь-якого європейського перевізника для виконання рейсів в Україну. Європейські перевізники отримують право літати на внутрішніх українських рейсах.

Глава уряду Денис Шмигаль повідомив, що підписання угоди про спільний авіаційний простір з ЄС означає, що в Україні діятимуть норми Євросоюзу та очікується збільшення кількості маршрутів.

Також нагадаємо, що відомий лоукостер готує «агресивну експансію» в Україні. Наразі компанія працює у п’яти аеропортах України за двосторонніми маршрутами, проте в країні є близько 12 потенційних аеропортів для роботи. Перші рейси з України Ryanair запустив у 2018 році.

Back to top button