Україна

Екснардепу Демчаку заочно повідомили про підозру


Екснардепу Демчаку заочно повідомили про підозру

Про підозру Руслану Демчаку повідомили заочно, оскільки місце його перебування не встановлено.

Колишньому народному депутату Руслану Демчаку повідомлено про підозру у незаконному одержанні компенсації за оренду житла в столиці, коли він мав маєток під Києвом. Про це свідчить оприлюднені на сайті НАБУ повістки про виклик Демчака на допит у якості підозрюваного у кримінальному провадженні на 4, 5 та 9 квітня.

Як пише Слово і діло, Демчак, будучи народним депутатом України, отримував компенсацію за оренду житла в Києві, хоча мав приватний будинок в Крюківщині, що під Києвом. Цей будинок був оформлений на його батька, але політик ним користувався.

У НАБУ і САП вважають, що екснардеп незаконно отримав ці компенсації. Про підозру політику повідомили заочно, оскільки місце його перебування не встановлено.

Торік Офіс генпрокурора повідомив Демчаку про підозру в пособництві маніпулюванню на фондовій біржі та легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом.

Наагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру у незаконному отриманні компенсації за оренду житла народному депутату України VIII скликання, який нині працює на посаді голови однієї з районних рад.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button