Україна

Екскерівник Миколаївської окружної прокуратури отримав довічне ув’язнення


Екскерівник Миколаївської окружної прокуратури отримав довічне ув язнення

В обмін на інформацію, надану ворогу, зрадник сподівався продовжити працювати в органах прокуратури у разі російської окупації регіону.

Колишнього керівника Миколаївської окружної прокуратури засуджено до довічного позбавлення волі за державну зраду. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

“У суді прокурори довели, що на початку березня 2022 року, колишній керівник окружної прокуратури з власної ініціативи сприяв державі-агресору у веденні війни проти України. Він надавав представникам РФ наявну в його розпорядженні інформацію військового та оперативно-службового характеру щодо поточної ситуації в м. Миколаєві та Миколаївській області”, – йдеться у повідомленні.

Прокурори просили максимально можливе покарання – довічне ув’язнення, і суд задовольнив клопотання. Вирок зраднику – довічне позбавлення волі з конфіскацію належного майна.

В Офісі генпрокурора не називають прізвища засудженого, але ЗМІ повідомляють, що йдеться про Геннадія Германа, який в обмін на інформацію сподівався продовжити працювати в органах прокуратури у разі російської окупації регіону.

Раніше повідомлялося, що зірвано нову спробу РФ розвідати оборону Південноукраїнської АЕС.

Злочини під час окупації Херсона: СБУ затримала “посадовця” катівні

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button