Україна

Економічна криза і визнання “Л/ДНР” – Землянська заявила, що підприємці просять президента рятувати промисловість – 1News


pnk.tv

Необхідні конкретні, реальні кроки, наголосила Наталія Землянська

Українські підприємці просять президента зібратись для того, щоб рятувати промисловість. Про це в ефірі на “Першому Незалежному” заявила експерт з трудових відносин, міграції та профспілкового руху Наталія Землянська.

https://www.youtube.com/watch?v=7_XU600-4dg

Гостя студії, коментуючи інформацію про те, що президент Володимир Зеленський анонсував запуск програми “економічного патріотизму”, зауважила, що ситуація у промисловості вже дійшла до точки. Експертка каже, що її дивує те, що у такий складний час народні депутати продовжують займатися “якоюсь політичною говорильнею”, замість того, щоб робити конкретні кроки.

“Учора або позавчора була зустріч Федерації роботодавців України, там збиралися керівники підприємств промислових. Сьогодні така ж зустріч буде в Асоціації підприємців під головуванням Кінаха. І питання у тому, що вони просто просять президента зібратись для того, щоб рятувати якраз промисловість, щось робити. Усе, ми дійшли до тієї точки, з якої починається новий відлік. Треба робити більш реальні, конкретні речі”, – сказала Наталія Землянська.

Вона зазначила, що її потішили сигнали щодо вгамування “апетитів” іноземців – членів наглядових рад, проте і тут немає конкретних кроків, ухвалених на законодавчому рівні.

1News за темою: Розрив дипвідносин із РФ потягне за собою розрив і економічних відносин, – Гарбарук

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський анонсував запуск програми “економічного патріотизму”, що передбачає зниження податкового навантаження на бізнес і зниження ПДВ на бензин та дизельне паливо.

Також Володимир Зеленський на тлі рішення Росії про офіційне введення військ на Донбас оголосив призов резервістів Збройних сил.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button