Україна

DZIDZIO після нападу скасував концерти

Співак Михайло Хома, який є фронтменом українського гурту DZIDZIO, скасував всі заплановані концерти після нападу, а також розповів подробиці інциденту. Про це артист написав на своїй сторінці у Facebook, передає 1NEWS, посилаючись на УНН.

“Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людей неслов’янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим, який, на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком. Вчора я перебував у стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята”, – написав Хома.

Крім того, співак заявив, що змушений скасувати всі концерти, заплановані як мінімум на місяць.

“Я звертаюся до всіх наших концертних партнерів, замовників, і прошу вибачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі скасовуємо корпоративні виступи у Новорічну ніч”, – написав співак.

Нагадаємо, у Києві напали на фронтмена українського гурту DZIDZIO Михайла Хому. Столична поліція почала перевірку конфлікту і розшукує інших його учасників.

Back to top button