Україна

Джефф Цукер – глава CNN пішов у відставку через службовий роман – новини


Фото з відкритих джерел

Джефф Цукер не назвав ім’я коханої, але, за попередніми даними, це Еллісон Голласт, його ключовий помічник

Президент телекомпанії CNN Джефф Цукер заявив, що залишає свою посаду. Інформація про це з’явилася на сайті телеканалу.

Своє звільнення він пояснив тим, що своєчасно не розкрив перед начальством факт стосунків з колегою, які розвивалися “за взаємною згодою”.

Ця інформація з’ясувалась під час розслідування щодо колишнього телеведучого CNN Кріса Куомо.

“Мене запитали про стосунки за взаємною згодою з моєю найближчою колегою, з якою я пропрацював понад 20 років. Я визнав, що стосунки розвивалися останніми роками. Від мене вимагалося розкрити їх, коли вони почалися, але я цього не зробив. Я був неправий. В результаті сьогодні я йду у відставку”, – зазначив Цукер у зверненні до співробітників телекомпанії.

Він не назвав ім’я коханої, але, як зазначили в CNN, це Еллісон Голласт, його ключовий помічник.

У своїй власній заяві Голласт уточнила, що вона та Джефф були “близькими друзями та професійними партнерами понад 20 років”. Їхні стосунки змінилися під час пандемії COVID-19, і Еллісон шкодує, що вони не розкрили це у потрібний час.

Цукер і Голласт розлучилися зі своїми партнерами багато років тому. Чутки про те, що їхні тісні робочі взаємини переросли в романтичні, іноді з’являлися в колонках світської хроніки.

Як відомо, 55-річний Джефф очолив CNN на початку 2013 року. До цього він близько 25 років працював у телекомпанії NBC, пройшовши шлях від пересічного співробітника до голови телеканалу.

Новини за темою: В Іспанії вимагають відставки мера Гранади через спірні прикраси до Різдва

Нагадаємо, американського співака Кріса Брауна звинуватили у зґвалтуванні та зажадали від нього 20 мільйонів доларів компенсації. Позивачка стверджує, що музикант накачав її наркотиками та зайнявся сексом на яхті в Маямі.


[ad_2]
Source link

Back to top button