Україна

Диверсанти вбили 18 російських військових у Криму – соцмережі


Диверсанти вбили 18 російських військових у Криму - соцмережі

Минулого літа схожі “трагедії” з російськими військовими відбувалися недалеко від Євпаторії та в Севастополі.

В тимчасово захопленому російськими військами Криму нібито вбили одразу 18 окупантів. НП сталася на День Незалежності України – 24 серпня. Про це у недлію, 25 серпня, повідомляють місцеві Telegram-канали. 

Так, один із російських пропагандистських каналів у Telegram пише, що невідомі нібито атакували польовий табір військ країни-агресора недалеко від окупованого Сімферополя. Там російські загарбники готувалися до відправлення на Запорізький напрямок на фронт.

Автор каналу стверджує, що таку “погану новину” йому повідомили джерела у міністерстві оборони країни-агресора та серед військових, які перебувають на півострові. Також дані нібито підтвердили у ФСБ РФ.

“Невідомі вбили ножами 18 військових. Усі загинули уві сні. Як диверсанти пробралися в табір і як зникли звідти, ми поки що до кінця не розуміємо. Ці гади були дуже добре підготовлені”, – йдеться у повідомлені. 

Серед ліквідованих окупантів “були як досвідчені військові, так і ті, які нещодавно підписали контракти та готувалися до відправлення на фронт”.

Вказується, що це не перша подібна атака проти загарбників у Криму. Минулого літа схожі “трагедії” відбувалися недалеко від Євпаторії та в Севастополі. 

 
Соцмережі

Нагадаємо, раніше керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Кримський міст може бути зруйнований найближчим часом, ведеться відповідна робота.

ISW прогнозує, що Крим втратить роль плацдарму для армії Росії

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − eleven =

Back to top button