Україна

Диверсанти на викрадених авто заїжджають до Києва

Диверсанти на викрадених авто заїжджають до Києва

Фото: levin.maks

У Генштабі розповіли про спроби ДРГ проникнути до Києва

Загарбники продовжують намагатися проникнути до столиці. У Генштабі повідомили про обстановку на різних напрямках фронту.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що на Київщині диверсанти перевдягаються в цивільний одяг і на викрадених автомобілях намагаються проникнути до Києва.

У вечірньому зведенні Генштабу наголошується, що ворог продовжує зазнавати втрат на всіх напрямках, а сили оборони методично знищують російських загарбників.

Також повідомляється, що загарбники проводять заходи прихованої мобілізації та зняття техніки з тривалого зберігання.

“Так, з метою доукомплектування окремих підрозділів 4-ї танкової дивізії зі складу 1-ї танкової армії, з тривалого зберігання було знято танки Т-72. Техніка перебуває у вкрай незадовільному технічному стані та розукомплектована”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські загарбники продовжують активне використання транспортної мережі Білорусі.

Також у Генштабі повідомили про збільшення кількості повітряних перевезень військових вантажів із території Російської Федерації через блокування залізничних колій. В основному, для перекидання ракет різних типів та боєприпасів, ворог використовує транспортні літаки Ан-124.

“У населених пунктах Херсонської області фіксується посилення терору, викрадення та тортури місцевого населення з боку окупантів. Здійснюють обшуки в будинках з метою виявлення учасників АТО/ООС, військовослужбовців, волонтерів та членів їхніх сімей”, – йдеться у вечірньому зведенні.

Також стало відомо, що в окремих населених пунктах Чернігівської області окупанти здійснюють примусове поширення так званої гуманітарної допомоги серед місцевого населення з метою створення пропагандистських репортажів російськими ЗМІ.

Раніше в ОП повідомили про знищення 1-ої танкової армії Росії. Зазначалося, що танкова армія, яка заходила за направленням на Суми і Харків, “похована і фактично припинила існування”.

Вторгнення Росії в Україну. Онлайн


 

 


 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button