Україна

Директора Рівненської АЕС перевели на іншу посаду


Директора Рівненської АЕС перевели на іншу посаду

Павло Павлишин тепер виконуватиме обов’язки керівника підприємства Атомремонтсервіс.

Директора Рівненської АЕС Павла Павлишина перевели на іншу посаду. Як повідомляє Енергоатом, наразі Павлишин очолює підприємство Атомремонтсервіс. Працюватиме він там на період дії воєнного стану.

“Павло Павлишин повинен забезпечити якнайшвидшу ліквідацію пошкоджень критичної інфраструктури внаслідок бойових дій та окупаційної діяльності ворога у місті Славутич та на об’єктах, розташованих у Чорнобильській зоні відчуження на майданчику Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, своєчасне та якісне виконання ремонтних робіт, позапланових, на майданчиках АЕС та інших об’єктах Енергоатому”, – йдеться у повідомленні.

Обов’язки генерального директора Рівненської атомної електростанції протягом цього періоду тимчасово виконуватиме головний інженер РАЕС Павло Ковтонюк.

Також в Енергоатомі зазначили, що “вказане кадрове рішення сприятиме об’єктивному та неупередженому розслідуванню правоохоронних органів щодо побиття та подальшої смерті 64-річної жінки у Вараському районі Рівненщини”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 36-річний син директора Рівненської АЕС на базі відпочинку побив 64-річну жінку. Пізніше вона померла у лікарні.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button