Україна

Директора фонду на Одещині підозрюють у продажу гумдопомоги

Директора фонду на Одещині підозрюють у продажу гумдопомоги

Фото: t.me/pgo_gov_ua

На Одещині розслідують зловживання голови благодійного фонду

Чоловіка затримали під час отримання майже півмільйона гривень за продаж медичних товарів, військової амуніції та військових приладів.

 

Прокуратура повідомила директору благодійного фонду в Одеській області про підозру у продажу товарів гуманітарної допомоги та незаконне використання благодійних пожертв з метою отримання прибутку під час воєнного стану. Про це 6 червня повідомила прес-служба Офісу генпрокурора.

 

За даними слідства, керівник Центру гуманітарної допомоги, створеного на базі благодійного фонду, підшукував постачальників гуманітарної допомоги з країн ЄС, а також отримував безоплатну допомогу від небайдужих громадян України у вигляді продуктів харчування, одягу, медикаментів, а також товарів військового призначення, зокрема шоломів, бронежилетів, аптечок, тактичних окулярів, рацій, розвантажень, медичних турнікетів тощо.

 

Зібрану гуманітарну допомогу чоловік продавав. Зазначається, що його було затримано при отриманні майже півмільйона гривень за продаж медичних товарів, військової амуніції та військових приладів.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button