Україна

Двоє жителів Хмельниччини катували жінку через “чаклунство”


Двоє жителів Хмельниччини катували жінку через чаклунство

У селі Чотирбоки 27-річний чоловік та 35-річна жінка катували, погрожували вбивством та намагалися вивезти в лісосмугу односельчанку.


У Хмельницькій області чоловік та жінка катували сусідку й намагалися вивезти в ліс, бо вважали її чаклункою. Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури у вівторок, 9 липня.
 
У прокуратурі оголосили підозру 27-річному чоловікові та 35-річній жінці у катуванні, погрозі вбивством, незаконному позбавленні волі людини та порушенні недоторканності житла.
 
Подія трапилася 7 червня в с. Чотирбоки, на Шепетівщині. Підозрювані напідпитку прийшли до будинку односелиці, почали стукати у вікна та вибили двері.
 
Під надуманим приводом, що потерпіла нібито здійснює чаклунські ритуали, вони побили жінку кулаками та ногами по голові, душили, погрожували вбивством та навіть завдали декілька ножових поранень.
 
Чоловік ігнорував благання жінки припинити знущання, вдарив її кулаком в обличчя, через що та втратила свідомість. Зловмисники виволокли її на вулицю і намагалися посадити в багажник автомобіля, щоб вивезти в ліс.
 
Потерпіла встигла викликати правоохоронців, коли підозрювані ломились в оселю. Зловмисників затримали. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі поліцейські затримали чоловіка, який бив жінок посеред вулиці.

На Тернопільщині група дівчат побила школярку. Свідками НП стали інші підлітки, які не втручалися, але стояли поруч і знімали на відео знущання з дівчини.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button