Україна

Двоє мешканців Сєвєродонецька загинули під час обстрілу

Двоє мешканців Сєвєродонецька загинули під час обстрілу

Фото: Сергей Гайдай / Facebook

Наслідки обстрілів у Луганській області

У неділю було зафіксовано влучення у сім багатоповерхівок у нових районах Сєвєродонецька, а ще пошкоджено будівлю професійного училища.

У Луганській області внаслідок обстрілу Сєвєродонецька загинули двоє людей, що одну поранено і госпіталізовано. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram вранці у понеділок, 16 травня.

“Чоловік і жінка загинули на місці. Росіяни обстріляли будинок у старих районах міста приблизно о 16:00. Ще одного чоловіка госпіталізовано”, – написав Гайдай.

Він додав, що дев’ятеро людей отримали поранення позавчора після артилерійської атаки ворога по лікарні у Сєвєродонецьку.

Крім цього, “до дитячої лікарні в Дніпрі госпіталізовано 15-річного мешканця Лисичанська, який отримав травми при обстрілі міста російською армією”.

Внаслідок обстрілів отримали руйнування житлові будинки, а також училище.

“У Комишувасі, Катеринівці, Новозванівці та Троїцькому пошкоджено 20 будинків. У містах Гірне та Золоте, а також у самій Тошківці – всього 11, з яких три багатоповерхівки. Крім того, вчора вдень зафіксовано влучання у сім багатоповерхівок у нових районах Сєвєродонецька, а ще пошкоджено будівлю професійного училища”, – наголосив Гайдай.

З артилерії та систем залпового вогню також атаковані Лисичанськ, Привілля, Новодружеськ, Рубіжне, Воєводівка, Білогорівка.

Напередодні повідомлялося, що російські війська наразі контролюють близько 90% території Луганської області. З квітня окупанти спромоглися просунутися приблизно на 10% території східного регіону.

Окупанти 11 разів атакували Сєвєродонецьк, горів Азот


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button