Україна

Двоє київських підприємців у сфері IT співпрацювали з окупантами

Двоє київських підприємців у сфері IT співпрацювали з окупантами

Фото: t.me/kyiv_pro_office

Київських підприємців у сфері IT підозрюють у співпраці з окупантами

Жителі міста Києва систематично з березня по травень 2022 року надавали державі-агресору послуги у сфері інформаційних технологій.

 

Правоохоронці викрили групу осіб у провадженні колабораційної діяльності. Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

 

У ході досудового розслідування встановлено, що двоє підприємців – мешканці міста Києва – систематично з березня по травень 2022 року надавали державі-агресору та незаконним органам влади, створеним на тимчасово окупованій території послуги у сфері інформаційних технологій.

 

Наголошується, що правопорушники забезпечували функціонування програмного забезпечення для ведення господарської діяльності підприємствами, установами та організаціями держави агресора та незаконних органів влади, створених на тимчасово окупованій території Донецької області.

 

Фігурантам повідомили про підозру, вирішується питання про обрання заходів. Слідчі дії продовжуються.

 

 

А на Сумщині правоохоронці повідомили про підозру в державній зраді чоловікові, який після вторгнення збройних сил Росії на територію України добровільно почав співпрацювати з окупантами.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button