Україна

Двоє бойовиків на Донбасі померли від передозування наркотиків

На Донбасі вчора, 13 листопада, зафіксовано випадок смерті двох бойовиків від передозування метадоном, інформує 1NEWS з посиланням на РБК-Україна.

Наголошується, що у військовій частині т. н. 1 АК серед “офіцерського складу” спостерігається зростання залежності від вживання наркотичних речовин.

“При цьому керівництво частини вживає заходів по приховуванню таких випадків. У доповіді вищому командуванню офіційною причиною смерті зазначених військовослужбовців зазначено “загибель в результаті обстрілу з боку Збройних Сил України”.

Нагадаємо, на початку листопада окупованій Макіївці Донецької області п’яний співробітник так званого “міністерства внутрішніх справ ДНР” на автомобілі на смерть збив двох мирних жителів і втік з місця події.

“Співробітник так званого МВС ДНР, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля скоїв дорожньо-транспортну пригоду у населеному пункті Макіївка. Загинули двоє цивільних, а винуватець втік з місця злочину”, – повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.
 

Back to top button