Україна

Двох жителів Ялти затримали за “співпрацю з СБУ”


Двох жителів Ялти затримали за співпрацю з СБУ

Чоловіків затримали під час риболовлі, “Київський районний суд” Сімферополя взяв їх під варту, повідомляє Кримська правозахисна група.

ФСБ затримала двох жителів Ялти нібито за “готовність здійснити диверсійно-терористичні акти на військових об’єктах Криму”. Про це повідомляє Кримська правозахисна група.

Чоловіків затримали під час риболовлі, “Київський районний суд” Сімферополя взяв їх під варту. Їхні дані не називаються.

“Як повідомляє ФСБ, жителі Ялти 1980 та 1983 років народження нібито “ініціативно встановили співпрацю з представником СБУ, якому передавали відомості про соціально-політичну, економічну та військову обстановку на півострові. Крім того, вони “запропонували свої послуги з фото- та відеозйомки об’єктів Збройних сил РФ на користь української спецслужби, а також висловили готовність вчинити диверсійно-терористичні акти щодо військових об’єктів на території Криму”, – йдеться у повідомленні правозахисників. 

Нагадаємо, раніше ГУР дало пораду українцям в Криму. Їм рекомендували уникати перебувння у безпосередній близькості від військових об’єктів і техніки окупантів. 

Данілов дав пораду росіянам у окупованому Криму

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button