Україна

Два нардепи побились після взаємних звинувачень (відео)

Позафракційний депутат Сергій Мельничук, який пройшов до Верховної Ради за списками Радикальної партії, побився з депутатом Дмитром Ліньком. Суперечка сталась під час вечірнього ефіру на телеканалі NewsOne.

Під час ефіру депутат Олександр Онищенко, який нині переховується від слідства у Європі, заявив, що за виключення Мельничука з партії Олег Ляшко отримав 1 млн. доларів.

Мельничук в свою чергу заявив, що у нього є документальне підтвердження фактів, що за його відсутності в парламенті використовували підроблену картку для голосування: «Ляшко давав її комусь із групи, щоб вони голосували за деякі законопроекти. І це теж факти корупції».

Депутат-радикал Дмитро Лінько почав заперечувати це, заявляючи, що Мельничук сам «продався».

Після ефіру Мельничук вдарив Лінька по обличчу.

https://www.youtube.com/watch?v=eftN4400GRQ

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook зазначив, що «Мельничука кришує влада». « (Він) підло напав на мого побратима Дмитра Лінька. Цей підлий вчинок отримає нашу жорстку реакцію! Будь-кому, хто підніме руку на члена моєї команди, ми переламаємо руку!», – додав Ляшко.

Депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, в свою чергу, стверджує, що «Мельничук якого за зраду виключили з фракції Радикальної партії Ляшка зараз знаходиться на утриманні Онищенка». «Літає до нього (до Олександра Онищенка – ред.) на зустрічі в Європу. І не зважаючи на те, що на нього порушена кримінальна справа, знята депутатська недоторканність Мельничук досі не сів. А знаєте чому? Бо воно ссучилось і в інтересах військової прокуратури їздить по в’язницях та умовляє ув’язнених своїх колишніх підлеглих бійців «Айдару» давати покази один на одного. Саме через це його і не саджають. От такий він, скотний двір української політики!», – написав на своїй сторінці у соцмережі Мосійчук.

Мельничук, між тим, покепкував з Дмитра Лінька.

Нагадаємо, Сергія Мельничука виключили з фракції Радикальної партії 5 лютого 2015 року.

Back to top button