Україна

Під час обстрілу Херсонщини загинув мирний житель


Під час обстрілу Херсонщини загинув мирний житель

Загарбники важкою ствольною артилерією 152 калібру “накрили” деокуповану Іванівку Бериславського району.

 
Російські війська в Херсонській області продовжують завдавати авіа- та артилерійських ударів по звільнених територіях регіону. У четвер, 4 серпня, від ворожих снарядів загинула людина. Про це йдеться у зведенні оперативного командування Південь.
 
Повідомляється, що напередодні окупанти завдали 16 авіаударів по позиціях ЗСУ вздовж лінії зіткнення та по нещодавно деокупованих населених пунктах. Обійшлося без втрат.
 
Проте невдовзі загарбники важкою ствольною артилерією 152 калібру обстріляли Іванівку Бериславського району. Жертвою атаки став один житель села, масштаби руйнувань уточнюються.
 
Крім того, російський спецвзвод за підтримки БТР-82А і танкового взводу спробував штурмувати позиції захисників у напрямку сіл Сухий Ставок та Лозове Новоолександрівського району.
 
“Успіху не мав. Із втратами відійшов”, – відзвітували у командуванні.
 
Раніше в Офісі президента повідомили, що війська РФ завершують формування угруповання на херсонському напрямку. Його завданнями можуть стати похід у бік Миколаєва, Кривого Рогу або зупинення наступальних дій ЗСУ в районі траси Миколаїв-Херсон, що біля селища Посад-Покровське.
 
РФ нарощує сили на півдні України – Генштаб
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button