Україна

Дубінського офіційно виключили з фракції «Слуга народу»

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков оголосив про виключення народного депутата Олександра Дубінського з фракції «Слуга народу», повідомляє 1News.

фото 1News

«Згідно зі статтею 60 закону про регламент Верховної Ради, повідомляю про виключення зі складу депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» у Верховній Раді народного депутата України Дубінського Олександра Анатолійовича», – зазначив Разумков.

Нагадаємо, 1 лютого «Слуга народу» на своєму засіданні проголосувала за виключення зі складу фракції Олександра Дубінського. За його виключення віддали свої голоси 198 членів фракції, 29 – проти, 19 – не голосували.

Сам Дубінський прийшов на засідання з адвокатом та назвав своє вигнання «чистим фарсом».

«Я сьогодні в очах колег побачив сором і ганьбу. Коли, ось таким чином, підтасовуючи результати, залучаючи до голосування губернаторів, відправляючи за підписом начальників обласних управлінь СБУ, прокурорів областей. Мені соромно за цю фракцію… Для мене принципово важливим залишається питання продовження роботи Парламенту в інтересах українського виборця», – заявив сам Дубинський.

Додамо, що США внесли Олександра Дубінського до сакнційного списку за втручання у вибори Президента США.

Згодом відео-сервіс YouTube видалив канал Дубінського та Monobank запропонував йому закрити свої рахунки у банку.

Back to top button