Україна

ДТЕК за тиждень відновила енергопостачання для 53 тисяч споживачів


ДТЕК за тиждень відновила енергопостачання для 53 тисяч споживачів

Відновлювальні роботи проводилися в Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях, що постраждали від обстрілів рашистів.

Ремонтно-відновлювальні бригади ДТЕК за тиждень з 9 по 15 жовтня відновили енергопостачання для 53 тисяч домогосподарств, що постраждали від обстрілів рашистів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях. Про це повідомила прес-служба компанії у вівторок, 17 жовтня.

“На Донеччині, яка найбільше страждає від обстрілів, вдалося відновити світло для 43 тисяч родин у 117 населених пунктах. Більшість із них постійно страждає через російські обстріли, тому енергетикам доводиться регулярно повертати в них світло. Ще для 9 тисяч родин повернули світло на Дніпропетровщині, південь якої піддається обстрілам практично щоденно”, – говориться в повідомленні. 

За інформацією ДТЕК, останнім часом почастішали випадки пошкодження мереж через “прильоти” на Одещині, де минулого тижня через ворожу атаку без світла залишилися близько 50 домогосподарств. Енергетики оперативно усунули пошкодження.

“Енергетики ДТЕК Мережі попри обстріли та складну ситуацію продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС. З 24 лютого 2022 нам вдалося повернути світло вже 9 млн родин у Київській, Одеській, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві. Значній частині з них електропостачання відновлювали багато разів і ми продовжимо це робити знову й знову”, – цитує прес-служба компанії генерального директора ДТЕК Мережі Олександра Фоменко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група ДТЕК витратила рекордні 20 млрд грн на ремонт і відновлення обладнання ТЕС, електромереж, видобуток вугілля та природного газу при підготовці до майбутнього опалювального сезону.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button