Україна

ДТЕК за місяць повернула світло майже півмільйону сімей


ДТЕК за місяць повернула світло майже півмільйону сімей

Відновлювальні роботи значно активізувалися останніми днями місяця. Найбільше пошкоджено електромереж на Донеччині.

 
Протягом липня аварійні бригади ДТЕК повернули світло для 478 тисяч сімей у трьох регіонах України, які зазнали регулярних обстрілів російських окупантів. Про це повідомляється на сайті компанії у понеділок, 1 серпня.
 
“Роботи проводилися у 590 населених пунктах у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях. У деяких містах та селах енергетикам довелося повертати світло майже щодня через регулярні ракетні та артилерійські удари ворога, що знищують електромережі”, – йдеться у повідомленні.
 
Найбільше роботи в енергетиків на Донеччині – там відновили електронадходження для 457 тисяч сімей у 522 населених пунктах.
 
На Дніпропетровщині світло повернули до будинків 5 тисяч сімей у 12 населених пунктах Криворізького та Нікопольського районів.
 
Також у липні тричі ремонтували електромережі після обстрілів на Одещині – там світло повернули для понад 3 тисяч сімей у 7 населених пунктах.
 
Зазначимо, що відновлювальні роботи активізувалися останніми днями липня. Лише за два дні енергетики відновили електропостачання для 85 тисяч сімей у 65 населених пунктах.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button