Україна

ДТЕК відновлює електропостачання на Донбасі, незважаючи на бої

ДТЕК відновлює електропостачання на Донбасі, незважаючи на бої

Фото: ДТЭК

Ремонтні бригади ДТЕК працюють у трьох областях

Через безперервні бойові дії в Донецькій області знеструмленим залишається 241 населений пункт.

 

Ремонтні бригади ДТЕК продовжують відновлювати електропостачання в Донецькій області, незважаючи на бойові дії, що продовжуються. Як повідомляє прес-служба компанії в середу, 4 травня, минулої доби в регіоні повернули світло у 22 населених пунктах для 25 394 сімей у Бахмутському, Краматорському районах, і найбільше – у Покровському районі.

 

Через обстріл російських окупантів без світла на Донеччині залишається 241 населений пункт.

 

Загалом минулої доби енергетики повернули світло майже 27 тисячам сімей у 33 населених пунктах Донецької, Київської та Дніпропетровської областей.

 

Зокрема, на Київщині повернули світло для 1310 будинків – повністю відновили електропостачання у 3 і частково у 8 містах і селах Вишгородського і Бучанського районів.

 

“Без світла залишаються близько 15 тисяч домогосподарств у 27 населених пунктах. 4 квітня енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення електропостачання у 17 населених пунктах Бучанського і Вишгородського районів. У цих населених пунктах вже опрацьовують заявки осіб, які повернулися у свої будинки на звільнених територіях”, – йдеться у повідомленні.

 

На Дніпропетровщині відновили електропостачання в Покровському районі. Знову зі світлом 243 сім’ї регіону.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button