Україна

ДТЕК повернула світло для 60 населених пунктів у двох областях


ДТЕК повернула світло для 60 населених пунктів у двох областях

Значних пошкоджень зазнала Дніпропетровщина. Численні атаки ворога лишали без електрики десятки тисяч людей.

За минулий тиждень ремонтні бригади ДТЕК відновили енергопостачання для 69 тисяч споживачів у Донецькій та Дніпропетровській областях. Про це компанія повідомила у понеділок, 28 серпня.

Вказано, що мешканці 60 населених пунктів залишилися без електропостачання через ворожі обстріли. Значних ушкоджень зазнала Дніпропетровщина. Численні атаки ворога лишали без світла десятки тисяч людей. Енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі за тиждень повернули світло для 53 тисяч споживачів.

При цьому на Донеччині щоденно через обстріли пошкоджувались електромережі та підстанції. За минулий тиждень ремонтники підключили майже 16 тисяч абонентів.

У ДТЕК зазначили, що з початку повномасштабної війни повернули світло вже для 8,6 млн родин Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донеччини та Києва. В деяких населених пунктах світло повертали десятки разів.

Енергетики починають працювати, щойно отримують дозволи від ЗСУ та ДСНС.

Нагадаємо, у липні ДТЕК відновила енергопостачання для майже 300 тисяч абонентів, що залишилися без світла через російські обстріли у чотирьох регіонах України.

А у серпні ДТЕК запустила відремонтований блок на ТЕС потужністю 250 МВт. Це допоможе енергосистемі покрити літні піки споживання.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button