Україна

ДТЕК підключила 59 тисяч споживачів, що були без світла через обстріли


ДТЕК підключила 59 тисяч споживачів, що були без світла через обстріли

Було відновлено енергопостачання для 47 тисяч родин на Донеччині та 12 тисяч родин в Дніпропетровській області.

За минулий тиждень енергокомпанія ДТЕК повернула світло для 59 тисяч родин у 105 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей. Люди залишилися без електропостачання через ворожі обстріли, повідомила компанія у понеділок, 7 серпня.

Вказано, що ремонтні бригади попри небезпеку продовжують працювати в областях, наближених до зон бойових дій. На Донеччині та Дніпропетровщині через регулярні обстріли руйнуються лінії електропередачі.

“Наші фахівці відновили роботу електромереж для 47 тисяч родин Донеччини та 12 тисяч родин в Дніпропетровській області. З початку повномасштабної війни ми повернули світло вже для 8,4 млн родин Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донеччини та міста Київ. В деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів”, – йдеться у повідомленні.

Енергетики ДТЕК роблять все можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження. Вони приступають до робіт відразу щойно отримують дозвіл та доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС.

Нагадаємо, у липні ДТЕК відновила енергопостачання для майже 300 тисяч абонентів, що залишилися без світла через російські обстріли у чотирьох регіонах України.

Також ДТЕК відремонтувала третину енергоблоків ТЕС. Компанія витратила майже 2 млрд гривень на їх ремонти з початку року.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button