Україна

Дружина Порошенка очолить список «Європейської солідарності» на виборах до Київради

Партія «Європейська солідарність» висунула дружину п`ятого президента України Марину Порошенко першою у списку політсили на виборах до Київської міської ради, повідомляє 1News.

Петро Порошенко привітав дружину із таким рішенням.

«У мене є багато причин пишатися Мариною. Працюючи як Перша Леді вона гідно представляла Україну на міжнародній арені. Її соціальні та гуманітарні проекти допомогли тисячам і тисячам простих українців. Вважаю, особливо важливим було створення системи інклюзивної освіти. Я дуже вдячний Марині за підтримку у важкі роки мого президентства. Тепер саме час, аби я підставив плече Марині в її служінні київській громаді», – написав Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

Петро Порошенко додав, що переконаний, що його дружина стане найкращим депутатом Київради. «Вона йде разом з професійною патріотичною командою, яка має сформувати найбільшу фракцію. Фракцію, яка, спираючись на наш парламентський спецназ, захистить від «Слуг» місцеве самоврядування Києва, укорінене ще з часів європейського Магдебурзького права», – додав колишній Президент України.

До першої п`ятірки партії на вибори до Київради також увійдуть секретар Київради Володимир Прокопів, колишній народний депутат Леонід Ємець, лідер молодіжки “Європейської солідарності” Динара Хабібулаєва та волонтер Олександр Погребиський.

Back to top button