Україна

ДПСУ проводить перевірку за фактом втечі нардепа Дмитрука за кордон


ДПСУ проводить перевірку за фактом втечі нардепа Дмитрука за кордон

Наразі на кордоні працює група, щоб з’ясувати, у який спосіб Дмитрук зміг незаконно перетнути кордон.

Держприкордонслужба проводить перевірку на кордоні, щоб з’ясувати всі обставини за кордон. Про це заявив речник ДПСУ Андрія Демченко в ефірі телемарафону.

“Говорити інформацію про третіх осіб ДПСУ не вправі відповідно до законодавства. Але, як відомо, Державне бюро розслідувань порушило кримінальне провадження за фактом незаконного перетину кордону чинним народним депутатом і, своєю чергою, ДПСУ проводить необхідну перевірку”, – зазначив він.

Демченко додав, що наразі на кордоні працює група, щоб з’ясувати, у який спосіб Дмитрук зміг незаконно перетнути кордон. У тому ж числі ДПСУ співпрацює зі слідством в цьому питанні.

Раніше ЗМІ писали, що 24 серпня народний депутат Артем Дмитрук перетнув кордон з Молдовою пішки. У Молдові Дмитрук попросив про захист і начебто отримав тимчасовий притулок, але того ж дня літаком покинув Молдову.

Нагадаємо, восени 2021 року Дмитрука офіційно виключили з фракції Слуга народу. У січні 2022 року Дмитрук влаштував бійку на засіданні земельної комісії Одеської міської ради.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten + sixteen =

Back to top button