Україна

ДПСУ повідомила про часткову деблокаду на кордоні з Польщею


ДПСУ повідомила про часткову деблокаду на кордоні з Польщею

Акція протесту перед пунктом пропуску Медика – Шегині завершилася о 09:30. Пропуск здійснюється у звичайному режимі.

Рух вантажівок через пункт пропуску “Медика – Шегині” на кордоні з Польщею відновився в понеділок вранці, 24 грудня. Польські фермери припинили його блокаду, підтвердила Держприкордонслужба (ДПСУ).

“Рух вантажівок відновлено: польські фермери завершили блокування перед пунктом пропуску “Медика – Шегині”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією Прикордонної варти Республіки Польща, о 09:30 завершилася акція протесту перед пунктом пропуску Медика – Шегині.

Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у напрямку вʼїзду в Україну здійснюється у звичайному режимі.

“Прикордонники спільно з працівниками контрольних служб працюють, щоб забезпечити пропуск максимальної кількості вантажівок”, – додають в ДПСУ.

Також прикордонники закликають водіїв врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень.

Як відомо, наприкінці листопада польські фермери приєдналися до блокади перевізників на кордоні з Україною. Вони планували протестувати до 3 січня.

Напередодні стало відомо, що українська та польська сторони погодили план дій для того, щоб розблокувати пункти пропуску на кордоні для фур.

Тим часом сьогодні на кордоні України і Польщі стоять у чергах майже 4000 вантажівок.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button