Україна

Дощі та похолодання: Синоптики обновили прогноз погоди


Дощі та похолодання: Синоптики обновили прогноз погоди

Укргідрометцентр прогнозує в Карпатах значний сніг, місцями хуртовини, а на дорогах – ожеледицю.

Хмарну погода та дощі слід чекати в частині регіонів України в неділю, 12 листопада. Зокрема, дощитиме в північних та центральних областях. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.

Вітер південно-західний з переходом у західних та північних областях на північно-західний, 9-14 м/с. Можливі пориви 15-22 м/с, у південній, східній частині та в центральних областях країни сильні пориви вітру 25-30 м/с.

Температура повітря у західних областях +2… +7℃, у північних регіонах +4… +9℃, на решті території +10… +15℃.

У Карпатах – значний сніг, місцями хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах – ожеледиця, температура вдень близько 0℃.

Київщину та столицю ждатиме хмарна погода, можливий дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області +4… +9℃. У Києві – +7… +9℃.

Як ми вже писали раніше, в жовтні був знову побитий щомісячний світовий рекорд температури. Жовтень став п’ятим місяцем поспіль із рекордно високими глобальними температурами.

Раніше повідомлялося, що вересень 2023 року став найспекотнішим за всю історію спостережень. Середня температура повітря на поверхні планети досягла 16,38°.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button