Україна

Доротич: Ми живемо у реаліях, де країною керує диктатор. Зеленський покриває тих, хто порушує закон – 1News

Сергій Доротич
Фото з відкритих джерел

Українці наразі перебувають у реаліях, де їхньою країною керує диктатор. Президент Володимир Зеленський покриває тих, хто порушує закон – калічить та б’є жінок. Про це під час мітингу під Верховною Радою заявив лідер руху SaveФОП Сергій Доротич. 

“Ми в реаліях, коли очолює державу диктатор. Чому диктатор? Бо я не можу по-іншому назвати людину, яка не помічає в день свого народження каліцтва жінок, яка просто покриває оцих хлопців (правоохоронців, – ред.), які порушують закон. Вчора депутати не могли (увійти до Верховної Ради, – ред.), питають, на якій підставі не пропускаєте. Просто не пропускають. Автомобілі заблокували, били жінок, калічили, душили. Давайте гуртуватися! Ми гуртуватися з вами всіма готові. І видозмінювати країну на краще, бо буде лихо”, – звернувся Доротич до парламентарів.

Лідер руху SaveФОП закликав народних депутатів підтримати підприємців на законодавчому та юридичному рівнях.

“Просимо вашої підтримки, юридичної в першу чергу, і просимо надалі озвучувати, боротися за законопроєкт №5866-1, бо це маркер і можливість подальших змін”, – наголосив він.

При цьому Доротич додав, що попередній законопроєкт №2524, який було ухвалено Радою, не дозволяє підприємцям нормально працювати.

“Нам треба цей законопроєкт. Той, що №786 закон, законопроект №2524 – його підробили…, а №5866 дозволить нам нормально працювати, не напів міри. Розраховуємо на вашу підтримку”, – резюмував він.

https://www.youtube.com/watch?v=lCCt0jdtdMg

Нагадаємо, 17 лютого у центрі Києва знову протестують представники руху SaveФОП. Зокрема, підприємці виступають проти введення обов’язкових касових апаратів для ФОПів в Україні.

Під час акції мітигувальників намагалися блокувати силовики. Більше того, під будівлею Верховної Ради сталися сутички між учасниками акції та правоохоронцями. Вони почалися, коли поліція відтискала людей від стін будівлі парламенту.

Додамо, підприємці виходили на акцію протесту і у День народження президента Володимира Зеленського – 25 січня. Того дня під будівлею Верховної Ради також сталися сутички, були потерпілі, у тому числі жінки.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button