Україна

Допомога Україні – Британія розробляє пакет військової підтримки – 1News


Фото з відкритих джерел

Про нього буде оголошено найближчими днями

Велика Британія працює над пакетом військової підтримки та економічної допомоги для України на тлі зростання загрози російського вторгнення. Про це повідомили Reuters та PA Media, посилаючись на речника британського уряду.

За словами прессекретаря, прем’єр-міністр Борис Джонсон працює з союзниками над пакетом підтримки України. Про нього  буде оголошено найближчими днями.

Як відомо, Джонсон здійснить поїздку до Європи наприкінці цього тижня, щоб заручитися підтримкою та покласти край протистоянню з Росією. Однак, наразі невідомо, які держави відвідає прем’єр-міністр.

Також в його офісі заявили, що Джонсон хоче більше взаємодіяти з країнами Північної Європи та Балтії.

“Криза на кордоні з Україною досягла критичної точки. Вся інформація, що ми маємо, свідчить про те, що Росія може планувати вторгнення в Україну будь-якої миті”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: Британія схвалила санкції проти РФ на випадок нового вторгнення в Україну

Раніше повідомлялося, що Британські інструктори, які перебувають в Україні з різними тренувальними місіями, цими вихідними залишать країну.

“На випадок, якщо почнеться конфлікт, в Україні не буде британських військових. Вони залишать країну протягом вихідних”, – повідомив міністр Британії Джеймс Хіппі.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button