Україна

Допомога на лінії зіткнення: мешканці Нетайлового отримали допомогу від фонду Ріната АхметоваПрес-реліз


Допомога на лінії зіткнення: мешканці Нетайлового отримали допомогу від фонду Ріната Ахметова

У розбитому вщент Нетайловому і досі лишається декілька десятків людей. Через страшні обстріли вони практично не виходять із підвалів.

Від Нетайлового трохи менше 12 км до злітної смуги Донецького аеропорту. А всього у 3 км звідси вже точаться бої. У розбитому вщент Нетайловому і досі лишається декілька десятків людей. Через страшні обстріли вони практично не виходять із підвалів. Фонд Ріната Ахметова передав для них продуктові набори.

“Дякуємо. Без допомоги тут не виживеш”, – говорить місцева мешканка.

“Дуже вдячні, що ви до нас привезли гуманітарну допомогу. На душі тепліше. Ми дуже сподіваємося, що буде мир у нас”, – зізнається ще одна жінка.

Щоби швидше вивантажити коробки із продуктовими наборами, люди стають в ланцюг. Кожна хвилина – на вагу золота, адже російські військові часто стріляють туди, де видають гуманітарку і де багато цивільних.Але попри ризики фонд Ріната Ахметова продовжить везти допомогу туди, де її потребують люди, підкреслює волонтер Микола Осиченко, амбасадор фонду та керівник Маріупольського телебачення.

Про те, як живуть люди на лінії зіткнення, дивіться на YouTube-каналі фонду

З початку повномасштабної війни Фонд спрямував 344 тисячі продуктових наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

З 2014 року фонд передав для мешканців України 13 млн продуктових наборів. За цей час допомога від фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу “Шахтар” охопила понад 18 млн людей.

Допомога надається в рамках програми “Рінат Ахметов – Порятунок життів”.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button