Україна

Допомога на лінії фронту: мешканці Красногорівки отримали продуктові набори від Фонду Ріната АхметоваПрес-реліз


Допомога на лінії фронту: мешканці Красногорівки отримали продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова

З початку повномасштабної війни Фонд спрямував понад 328 тисяч продуктових наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

У кожному наборі, який отримують місцеві мешканці – продукти тривалого зберігання: макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, соняшникова олія, тушковане м‘ясо, паштет і печиво.

“Ми не живемо, ми виживаємо. Дуже важко… Люди, які допомагають іншим, роблять правильно”, – це слова мешканки Красногорівки, міста на лінії вогню, яке розташоване поруч із тимчасово окупованим Донецьком.

Тут кожен сповна відчуває близькість до війни. Щоб підтримати людей у критично складних обставинах, Фонд Ріната Ахметова передав жителям набори з найнеобхіднішими продуктами харчування.

“Люди топлять буржуйки. Заготовлюють дрова під обстрілами. Це жах. Жах, але цим людям необхідно допомагати стільки, скільки в цьому буде потреба”, – ділиться враженням волонтер Микола Осиченко, амбасадор Фонду, керівник Маріупольського телебачення.

Побачивши машину з гуманітарною допомогою, чоловіки та жінки, здебільшого старшого віку, виходять із підвалів. Неподалік лунають вибухи.

“Ось так от весь час. Страшно. Все життя тут прожила. Було би куди виїхати -виїхала би, але немає куди”, – зізнається одна з місцевих мешканок.

З початку повномасштабної війни Фонд спрямував понад 328 тисяч продуктових наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

З 2014 року Фонд передав для мешканців України 13 млн продуктових наборів. За цей час допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу “Шахтар” охопила понад 18 млн людей.

Допомога надається в рамках програми “Рінат Ахметов – Порятунок життів”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button