Україна

Додаток Kyiv Smart City припинив працювати: що кажуть розробники та куди поділась інформація

Мобільний додаток Kyiv Smart City припинив працювати, а користувачі отримали повідомлення, що всі сервіси перенесено у новий застосунок, «Київ Цифровий».

В той же час в команді Kyiv Smart City заявили, що для них це стало такою ж несподіванкою, як і для користувачів.

«Для нас це стало такою самою несподіванкою як і для всіх киян. Ми так само дізнались про це з новин. Наша команда не має жодного відношення до розробки та реалізації нового застосунку «Київ Цифровий», але ми не змогли не помітити схожість у дизайні та інтерфейсі між ними», – повідомили на сторінці Kyiv Smart City у Facebook.

«Не зайвим буде сказати, що ні в яку далечінь під музику ми не вирушали. Команда Smart City продовжує розробляти нові та покращувати вже запущені сервіси не тільки для Києва, але й для всіх міст України», – додали розробники.

Відтепер, щоб користуватись послугами Kyiv Smart Card, слід завантажити новий застосунок «Київ Цифровий». Вся інформація повинна автоматично підтягнутись в новий застосунок після реєстрації за номером телефону.

В той же час в коментарях до повідомлення Kyiv Smart City користувачі цікавились, як подібне могло статись. Команда заявила, що пнаразі з’ясовує це.

На запитання, а хто тоді відповідає за фінасову інформацію, яка була завантажена в Kyiv Smart City, повідомили, що за це відповідає ГІОЦ (Комунальне підприємство «Головний інформаційно – обчислювальний центр»).

Також у Kyiv Smart City додали, що «їхніх розробників позбавили доступу до додатку та передали команді ГІОЦ».

Back to top button