Україна

До України прибув міністр юстиції Японії


До України прибув міністр юстиції Японії

Рюдзі Коїдзумі прибув до України для обговорення можливостей подальшої співпраці у сферах судової реформи та протидії корупції.


Міністр юстиції Японії Рюдзі Коїдзумі прибув з візитом до Києва. Про це повідомило посольство Японії в Україні у соцмережі Х у понеділок, 5 серпня.
 
“5 серпня міністр юстиції Японії Коїдзумі прибув до України. Під час візиту він планує провести низку зустрічей із колегами для обговорення можливостей подальшої співпраці у сферах судової реформи та протидії корупції”, – зазначили у диппредставництві.
 
Очільник Мін’юсту Японії разом із генеральним прокурором України Андрієм Костіним відвідав меморіал жертвам російської окупації в Бучі та координаційний центр підтримки потерпілих і свідків у Бучі, де опікуються жертвами та свідками війни.
 
Коїдзумі також відвідав Центральний будинок культури в Ірпіні, який був серйозно пошкоджений російськими обстрілами в перші дні повномасштабної війни.

Нагадаємо, 29 липня в Києві з візитом перебував міністр освіти, культури, спорту та науки Японії Моріяма Масахіто.

Як повідомлялося, Японія планує виділити Україні 3,3 мільярда доларів позики, використовуючи відсотки від російських активів, заморожених в рамках санкцій проти РФ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen + eighteen =

Back to top button