Світ

Протести фермерів: на кордоні Польщі й ФРН утворилися кілометрові затори

Протести фермерів: на кордоні Польщі й ФРН утворилися кілометрові затори

Фото: RMF24

Фермери блокують дві траси на шляху з Польщі до Німеччини

Затори довжиною близько п’ять кілометрів утворилися на об’їзному шляху через Ольшину, зазначає RMF24.

Польські фермери блокують дві траси на шляху з Польщі до Німеччини. Водії змушені прямувати в об’їзд і на цих шляхах рух серйозно ускладнений. Про це повідомляє RMF24.

Заблокована траса A2 в районі населеного пункту Свецко в Любуському воєводстві на шляху до Берліна, де фермери стоять ще з середини дня неділі. Рух там повністю перекритий. 

Водії в районі містечка Йорданово змушені об’їжджати північніше через дорогу S3. Окремі мандрівники повідомили, що на об’їзному шляху через Ольшину утворилися затори довжиною близько п’ять кілометрів.

Фермери заблокували також трасу 32 в районі селища Губінек, там протестувальники пропускають тільки машини прикордонників, швидкої та поліції.

Гасла протесту ті ж, що й під час попередніх акцій по всій території Польщі та на кордоні з Україною: фермери хочуть змін до вимог, які накладають на них згідно з новим екологічним законодавством ЄС, та регулювання напливу на європейський ринок “продукції з України та інших країн за межами ЄС”. 

Як ми вже писали, польські фермери у неділю,17 березня, почали чотириденне блокування КПП у Швєцко на польсько-німецькому кордоні.

Крім того, 15 березня, польські фермери також заблокували пункт пропуску Хижне на кордоні зі Словаччиною. За словами фермерів, саме цими дорогами в Польщу заїжджає агропродукція з України та Росії.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button