Україна

До квартири свекрухи екс-голови НАЗК проникли невідомі

Колишня глава, а нині член Національного агентства із запобігання корупції Наталія Корчак заявляє, що до квартири її свекрухи проникли невідомі особи. Про це Корчак повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора до квартири моєї свекрухи завітали дуже «інтелігентні і набожні» грабіжники, які ретельно продивились домашній фотоархів, документи та вміст шухляд, обережно попереставляли ікони та сімейні фото в рамках, оминули гроші у гаманці, який лежав на полиці. Не знайшовши того, що шукали та підтримуючи реноме грабіжництва, «гості» прихопили лише одну одиницю верхнього одягу. Можете повірити , що у квартиру зайшли тільки тому, що «змерзли»?)))», – пише Корчак.

Вона зазначила, що її вразив «рівень технічного оснащення злодіїв, які без слідів зламу відчинили двері, а ідучи, ввічливо зачинили їх за собою на замок».

«З моменту попереднього незаконного проникнення детектива НАБУ до квартири моєї свекрухи пройшов рік. Тоді питання стосувалось моїх «елітних» гаражів (три мотомісця, на яких ледве вміщується один автомобіль) та «незадекларованих» автівок. І саме вчора у ЗМІ з’явилася інформація про вимоги НАБУ до САПу з врученням Корчак підозри», – зазначила чиновниця.

Наталія Корчак додала, що «пограбування» помешкання її свекрухи «надзвичайно схоже на слідчі дії».

Нагадаємо, в листопаді 2017 року НАБУ почало розслідувати справу щодо факту ймовірного внесення Наталією Корчак недостовірних даних до е-декларації про нове авто бізнес-класу Skoda Octavia A7. Автомобіль нібито купила свекруха Корчак Надія Тімер-Булатова, яка не мала документів на керування транспортним засобом.

Коли ж детектив Національного антикорупційного бюро прийшов вручити їй як свідку повістку на допит, Надія Тімер-Булатова зачинила його в квартирі.

Свекруха Корчак закрила слідчого НАБУ

Свекруха голови НАЗК Наталі Корчак закрила слідчого НАБУ у себе вдома. Шок. Відео. Клініка.Слідчий прийшов до неї у справі нашого розслідування про незадеклароване авто, яким користується голова НАЗК: http://bit.ly/2pRqhS3В принципі, в нашому сюжеті свекруха поводиться ще веселіше. Запальна пані.

Опубліковано BIHUS.info Пʼятниця, 10 листопада 2017 р.

Back to top button