Україна

До 22% впав рейтинг партії “Слуга народу”

Якщо б вибори до Верховної ради проходили на початку січня 2021 року, то 5%-ий бар’єр з високою ймовірністю подолали б чотири партії. Ці політсили і зараз представлені в парламенті. Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи “Рейтинг”, передає 1NEWS.

У парламентському рейтингу лідирує партія “Слуга народу”, яку готову підтримати 21,6% серед тих, хто готовий голосувати і визначився з вибором. За партію “Опозиційна платформа – За життя” готові проголосувати 17,4%, партію “Європейська солідарність” – 14,5%, партію “Батьківщина” – 10,9%.

Мають високі шанси потрапити в Раду партії “Українська стратегія Гройсмана” (5,7%) та Радикальна партія” (5,6%).

Крім того, віддали б свої голоси за партію “За майбутнє” – 3,7%, за партію “Свобода” – 3,2%, за партію “УДАР Віталія Кличка” – 3,1%, за партію Шарія – 2,9%, за партію “Голос” і “Сила і честь” – по 2,8%, за партію “Наш край” – 2,2%.

Опитування проведено Соціологічною групою “Рейтинг” 2-4 січня 2021 року серед 2500 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій Метод опитування: CATI (computer-assistedtelephoneinterviews – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.

 

 

 

Back to top button