Україна

Для РФ не буде безпеки у Чорному морі – Зеленський


Для РФ не буде безпеки у Чорному морі - Зеленський

Для російських терористів не буде безпеки у Чорному морі та українському небі, наголосив глава держави.


Можливості українських захисників довели, що для російських загарбників немає і не буде безпечних гаваней у Чорному морі. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у вівторок, 5 березня.
 
“Я хочу сьогодні подякувати усім нашим воїнам, усім підрозділам, які відновлюють безпеку та контроль і в українському небі, і в нашому Чорному морі”, – сказав глава держави.
 
Президент наголосив, що Україна довела, на що ми здатні, на що здатна наша сила. 
 
“Про це говорить і кількість збитих російських військових літаків, і можливості наших хлопців щодо російського флоту. Немає вже для російських терористів безпечних гаваней у Чорному морі й не буде. І не буде для них безпечного простору в небі – за умови достатньої нашої української міцності. Це стосується як постачання від партнерів, так і нашого внутрішнього виробництва”, – сказав Зеленський.
 
Крім того, глава держави поінформував, що сьогодні заслухав звіт Мінстратегпрому щодо нашого оборонного виробництва, а також відповідної комунікації з партнерами. 
 
“Досягнуті нещодавно домовленості реалізуємо якнайшвидше – щодо постачання і щодо спільних проєктів. Я вдячний усім у світі, хто допомагає принципово, вчасно та без збоїв”, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, в ніч проти 5 березня українські військові потопили російський корабель Сергій Котов морськими дронами Magura V5.

З початку лютого Збройні сили України знищили 15 військових літаків РФ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button