Україна

Для повноцінного наступу Україні бракує важкої техніки – Арестович


Для повноцінного наступу Україні бракує важкої техніки - Арестович

Силам оборони доводиться вести війну з лінією фронту близько 1300 км, і всього є понад 2600 км кордону, який потрібно захистити.

У війні з Росією Україні катастрофічно не вистачає важкого озброєння. Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович, повідомляє Rzeczpospolita.

За його словами, силам оборони доводиться вести війну з лінією фронту близько 1300 км, і всього є понад 2600 км кордону, який потрібно захистити.

“Для повноцінного та ефективного наступу нам не вистачає важкої техніки. Потрібно розуміти, що це не локальна війна – це найбільша континентальна війна з 1945 року. А з такою кількістю зброї ми не впораємося”, – сказав Арестович.

Радник глави Офісу президента також зазначив, що якби кожна країна західної Європи підтримувала Україну з такою рішучістю, як Польща, то “ми вже були б у Владивостоці”.

Раніше Арестович заявляв, що Україна потребує постачання броньованих машин, щоб бійці ЗСУ могли перейти до контрнаступу.

А міністр оборони Олексій Резніков вважає, що війна, яку Росія розв’язала в Україні, може закінчитись перемогою Києва вже до кінця року. Це можливо за умови злагодженої допомоги партнерів.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button